U wilt uw opdrachtgever toch ook van tevoren vertellen wat de kosten zijn?

Een goede kostenbewaking heeft een grotere kans van slagen van uw bouwproject. U hebt het liefst al tijdens het ontwerp een goed inzicht in de bouwkosten. Zowel uzelf als uw opdrachtgever wil niet tijdens het project voor onverwachte kosten komen te staan die er later weer uit bezuinigd moeten worden.

 

MADE2CALCULATE inhuren

Wij als kostendeskundigen zijn dagelijks bezig met de up to date prijzen in de bouw en zijn overal van op de hoogte. Dit is voor u als architect onbegonnen werk en geen dagelijkse kost. Het kost de architect veel tijd en die kan beter besteed worden aan het ontwerp. Daarom is het voor u interessant om een vertrouwde kosten­deskundige in te schakelen die weet wat u wilt.

 

Wat kan MADE2CALCULATE voor u doen?

Wij kunnen in een zeer korte tijd een gedetailleerde begroting maken van uw ontwerp. Zo weet u in de ontwerpfase al wat de bouwkosten zullen zijn en kunt u in alle rust uw ontwerp aanpassen aan de bouwkosten (indien dit nodig is). Zo komt u bij uw opdrachtgever nooit met verrassingen achteraf en voorkomt u dat er tijdens de aanbesteding verrassende bedragen voorbij gaan komen.

 

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

• Het opstellen van budgetramingen tijdens schets- en/of ontwerpfase

• Het opstellen van gedetailleerde elementen ramingen tijdens ontwerpfase

• Maken van een directiebegroting tijdens de aanbestedingsfase

ARCHITECTEN

Minervum 7444G, 4817 ZG Breda, tel. 076 - 56 21 436, info@made2calculate.nl